کد خبر 229208
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴
دیدار چهره به چهره وزیر کشور با نمایندگان نخبگان مردمی

جمعی از نمایندگان نخبگان مردمی، روز یکشنبه در دیداری سه ساعته و چهره به چهره با دکتر احمد وحیدی وزیر کشور به بیان دیدگاه ها و نظرات خود درباره مسائلی ازجمله کارکرد تشکل های مردم نهاد، عملکرد شوراهای اسلامی شهر و روستا، مراسم اربعین حسینی، موضوعات فرهنگی و عفاف و حجاب پرداختند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، با اشاره به ماموریت ها و رسالت های متعدد و خطیر وزارت کشور در موضوعات سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی، از عملکرد این وزارتخانه در مسائلی مانند اربعین حسینی، امنیتی و سایر بخش ها قدردانی کرد.

وی افزود: وزارت کشور در همه عرصه ها حضوری چشمگیر و اثرگذار دارد و خدمات خالصانه و صادقانه آن در راستای تبیین سیاست های دولت مردمی بارز و ملموس است.

حجت الاسلام و المسلمین صالحی به موضوع دغدغه بخش قابل توجهی از مردم درباره عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: از مجموعه اقدامات وزیر محترم کشور و فراجا در این بخش قدردانی می شود.

"مجتبی مختاری" ، مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی به نمایندگی از تشکل های مردم نهاد از تلاش های خستگی ناپذیر و مجموعه تصمیم ها و اقدامات وزیر کشور قدردانی کرد و گفت: ما امروز با نسل باهوشی به نام دهه هشتادی ها مواجه هستیم که از رشد عقلی و تحصیلی بالایی برخوردارند و برای ارتباط عمیق و اثرگذار با این نسل جوان باید از روش های خردمندانه و هوشمندانه استفاده کرد و معتقدم این نسل حرف منطقی و استدلال های قوی را به راحتی می پذیرند.

وی افزود: امروز اصلی ترین میدان جنگ دشمن با ملت ایران میدان جنگ شناختی است و تمام تمرکز آنان بر این مدار طراحی شده است و همچنان که در دوران دفاع مقدس ما برای مقابله با دشمن بسیج و سپاه را طراحی کردیم، امروز نیز برای مقابله با جنگ شناختی دشمن باید ریل گذاری مناسبی شکل بگیرد.

"محمد جواد فولاد پور"، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بنیاد آبشار عاطفه ها هم گفت: وزارت کشور در دولت مردمی در ساختار مدیریتی خود تحول عظیمی ایجاد کرده و روحیه جهادی و ارزشی را پیش رو گرفته که باعث شده است اقشار مختلف مردم در مواجهه با این رویکرد احساس رضایت مندی داشته باشند.

وی به نقش وزارت کشور در هدایت و ساماندهی تشکل های مردمی اشاره کرد و اظهارداشت: یکی از درخواست های ما رتبه بندی تشکل ها براساس توانمندی و ظرفیت های آنان است که این امر می تواند به بهبود عملکرد تشکل ها کمک کند.

فولاد پور خواستار برگزاری اجلاس موسسه ها و خیریه های کشورهای جهان اسلام شد و گفت: این کار می تواند در وفاق و همدلی و همسو کردن افکار و مدل های مدیریتی در تشکل های مردمی سایر کشورها اثر گذار باشد.

"محمد حسین طبرستانی راد"، رئیس مجمع کانون های فرهنگی تبلیغی و جهادی کشور به عملکرد ستاد اربعین وزارت کشور در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: مجموعه اقدامات و تصمیم های ارزشمند اتخاذ شده برای برگزاری این مراسم عظیم و جهانی، باعث شد اربعین حسینی سال گذشته در سطح قابل قبول و با کمترین مشکل برگزار شود.

وی با بیان اینکه عشق و ارادت به ائمه اطهار (ع) بویژه حضرت اباعبدالله (ع) در دل ملت ایران بویژه جوانان وجود دارد، گفت: مفهوم درست و زیست بوم برای مدیران حوزه اربعین باید بر اساس خادم و زائر باشد.

طبرستانی راد با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای سفر پنج میلیون زائر کار چندان ساده ای نیست، اضافه کرد: یکی از مسائل اصلی بحث حمل و نقل عمومی است که انتظار داریم سال به سال موضوع جابجایی این حجم از زائران با سهولت و شرایط بهتری انجام شود.

"مرتضی کولیوند"، عضو علی البدل شورای شهر محمد شهر کرج نیز در این نشست خواستار نظارت دقیق تر بر عملکرد روسای شوراهای شهر شد و گفت: اعضای شوراهای روستا با توجه به کثرتی که دارند، علاقه مند هستند که حرف ها و دردل های آنان بیشتر شنیده شوند.

در ادامه این جلسه، وزیر کشور در پاسخ به سوالات و دیدگاه های مطرح شده، با تبریک روز شوراها، گفت نقش شوراها در نظام مدیریتی کشور، نمادی از تصمیم سازی و تصمیم گیری مردم برای اداره شهرها و روستاهاست.

وی با اشاره به تاثیر برگزاری جلسات چهره به چهره با نمایندگان اقشار مردم، تاکید کرد، وظیفه دولت پاسخگویی به مطالبات و خواسته های مردمی است.

وزیر کشور همچنین در خصوص برگزاری هرساله مراسم شکوهمند اربعین حسینی گفت که اربعین در مسیر تاریخ سازی و تمدن سازی است وهمچنان باید تلاش کرد تا همه ظرفیت ها و استعدادها را برای شناخت هر چه بهتر اربعین حسینی بکار بگیریم و هرچه در این زمینه فکر و خلاقیت سازی شود بازهم مسیر پیش رو جای کار و بستر سازی دارد.

دکتر وحیدی افزود: امروز خوشبختانه فضای اربعین در همه دستگاه های دولتی و سطوح اقشار مختلف نفوذ کرده و باید از همه ظرفیت ها و تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم استفاده کرد .

"سید مجید میراحمدی"، معاون امنیتی وزارت کشور و دبیرستاد اربعین نیز در همین ارتباط گفت: به لطف تلاش و همکاری ها و همراهی های همه نهادهای دولتی و گروه های مردمی اربعین سال گذشته با یک رضایتمندی قابل قبولی روبه رو شد که به اعتقاد من منشاء آن تفضلی از جانب حضرت ولی عصر (عج) بود.

وی با اشاره به پیچیدگی ها و دشواری های برگزاری چنین اجتماع میلیونی از مرحله اعزام زائران از داخل کشور به عراق و حمایت و پشتیبانی آنان از جمله سه شبانه روز پیاده روی از نجف تا کربلا گفت: مساله گلوگاه ها، عبور از مرز، گذرنامه، حمل و نقل، مدیریت گرما و سایر مسائل دیگر نشان از اهمیت برنامه ریزی برای این هنگامه بزرگ فرهنگی و معنوی دارد.

یکی دیگر از دغدغه های مطرح در این دیدار، بحث عفاف و حجاب بود که دکتر وحیدی گفت: مساله بی حجابی یک چالش تحمیلی و برنامه ریزی از طرف دشمنان است.

وی افزود: اکثر بانوان جامعه ایران معتقد به حجاب و پوشش مناسب هستند و خود را ملزم به رعایت آن می دانند، هرچند عده ای اندک به علت فضاسازی های صورت گرفته در فضای رسانه ای معاند ممکن است رعایت پوشش مناسب را نداشته باشند که بیشتر آنان با یک تذکر ساده اقدام به اصلاح پوشش خود می کنند.

دیدار وزیر کشور با نمایندگان نخبگان و تشکل های مردم نهاد در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha